Hemstäd – Hur får du ditt hus att se skinande rent ut?

Hemstäd – Hur får du ditt hus att se skinande rent ut?

Hur går ditt hemstäd? Ditt trevliga hem bör vara vackert inrett för att dra till sig uppmärksamheten från besökarna varje gång du får besök. Det finns gott om avancerade gröna rengöringsmetoder för att skydda golv, väggar, möbler och annan hushållsutrustning. Och som dessutom tar död på skadliga bakterier. Vid hemstäd är det viktigt att ta hand om varje aspekt av huset och självklart också inomhusmiljön, att den är hälsosam och frisk.

Tips på effektiv hemstäd

Ett tänkbart alternativ om du vill städa ditt hus är att anställa en professionell duktig städfirma i Norrköping. Eftersom de har djupgående kunskaper om olika rutiner för grönare former av rengöring.

Tips för rengöring av uppstoppade möbler/möbelklädsel

För uppstoppade möbler som de mjuka sofforna, sittsäckarna och fåtöljerna bör det inte användas kemikalier eller starka rengöringsmedel. Klädseln innehåller mjuka och känsliga textilier som lätt kan förstöras med användning av starka rengöringsmedel. Det är därför nödvändigt att välja de mjuka och högkvalitativa rengöringsprodukterna för att skydda färg och tyg i din möbelklädsel. När det gäller att ta hand om dina mjuka kuddar och mattor måste du vara göra ett bra och medvetet val när det gäller att välja den bästa städutrustningen för att ta bort fläckar, smuts och olja för att hålla ditt hem rent och städat.

Tips för att rengöra kakel och murbruk

Kakel ger ett modernt utseende till huset, men rengöring och underhåll av kakelplattorna är en tröttsam uppgift. Men rengöring av kakelplattorna gör stor skillnad, och det är därför ganska viktigt att göra det om du vill ge ditt hus ett attraktivt utseende. Kakelplattorna och murbruk i allmänhet kan rengöras med rengöringsmedel, men det bör förstås inte orsaka negativa effekter på kakelplattans färg. Missfärgning av dessa gör ditt hem mindre inbjudande. Så efter rengöring måste avloppsvattnet avlägsnas med en slang, så att det inte ska få sitta kvar och torka.

Tips för att rengöra mattan

Mattor kan rengöras med tvätt och ångtvättar beroende på mattornas textil. Den grundläggande tanken med mattrengöring är att ta bort all smuts och alla fläckar från mattans fibrer. För detta ändamål måste man använda en mjuk rengöringslösning och applicera den på mattan och sedan skölja den väl med vatten för att ta bort smuts så inga rester blir kvar i fibrerna. Kemtvätt är dock inte att föredra framför ånga, eftersom processen i den sistnämnda rengöringsmetoden anses mer effektiv.

Tips för rengöring av betong

Den bästa metoden för rengöring av betong är att välja en rengöringslösning som inte är sur och som förstås också är miljövänlig. När du har applicerat lösningen på betonggolvet väntar du i 10 till 15 minuter. Använd en svamp eller liknande för att skrubba med och för att eliminera smuts från ytan vid hemstäd. Häll kokande vatten över hårda fläckar och ta sedan bort resterande oönskat skräp och smuts med dammsugaren. Och sedan är du klar!


Kontaktinformation

www.FlyttstädNorrköping.nu
Mail: norrkoping@flyttstadningsakuten.se
Tel: 010-1647900

Kontorets öppettider
Vardagar: 08.00 – 17.00
Helgdagar – Stängt

Om städföretaget i Norrköping

Organisationsnummer: 556810-9713
Bankgiro: 651-5738
Momsreg.nr SE556810971301
Företaget innehar F-skattebevis